„Mul on hea meel taas osaleda selles suurepärases teleprojektis, kuigi nüüd hoopis teises rollis,“ räägib Ines, kes kuulus koos Valdo Randperega laulusaate avahooaja võitjate duetti. Hoogsat muusikasaadet juhib lauljatar koos näitleja Madis Millinguga. „Madisega olen ühes telesarjas varemgi koostööd teinud ja sellest on vaid positiivsed mälestused,“ märgib Ines.

Uue väljakutsega on rahul ka Madis Milling: „Saatejuhiameti võtsin loomulikult rõõmuga vastu,“ ütleb Madis. Kaassaatejuhi Inese iseloomustamiseks jagub mehel vaid kiidusõnu: „Ta on avatud, paindlik ja reageerib kiirelt - just need omadused, mida otsesaates vaja."

Mõlemad saatejuhid lubavad teineteise innustamise kõrval ka kõigile võistlejatele toeks olla. „Oma kogemusest soovitan nutikalt lugusid valida - just nii, et need sobiksid eelkõige mitteprofessionaalsele lauljale,“ annab Ines nõu.

Lisaks saatele „Laulud tähtedega“ näeb nii Inest kui Madist sel kevadel teleekraanil veel; hiljuti uue albumi välja andnud Ines lööb kaasa TV3 uues sarjas „Elu veinimõisas“ ning Madis Milling improvisatsioonikomöödias „Vilde tee“ ja krimisarjas „Kelgukoerad“.