Indrek Ojari tõdes "Hommik Anuga" saates, et kõiksugu filosoofilised küsimused teatri ja näitlemise kohta toovad võrdlusena pähe ehitaja, kelle käest võiks sama hästi küsida: "Mis tundeid see tekitab, kui sa seda müüri laod?". "Sellisel hetkel tulebki elus rohkem kuulata ja mitte nii palju rääkida, kuulad küsimuse ära ja ei peagi vastama," kinnitas Argo Aadli enda suhtumist.

Lavastusega "Once Upon a Time in Estonia" Ojari sõnul NO99-stiilis sotsiaalset kriitikat tegema ei hakata. "Need on ikkagi fiktiivsed tegelased, kuid me räägime näiteks looduskaadrite osakaalust Eesti filmis," ütles Indrek Ojari ja kinnitas, et tuules liikuvat sammalt on Eesti filmis pisut liiga palju. "Kuid loodust on ka Eestis väga palju, sest kui sa sõidad näiteks Madalmaadesse, siis seal ei ole seda üldse nii palju," lisas Aadli.

"Meil on praegu aeg, kui kuulata ei ole kellelgi aega, kuid kõik peavad midagi arvama," tõi Argo Aadli välja ühe praeguse ajastu märki. "Tähtis on see, et ilmuks raamat, aga teater pakub just kuulamisevõimalust," nentis ta.