TV3 avalike suhete juht Kertu Jukkum avaldas Publikule, et noormees uljalt langetatud otsuste eest nii lihtsalt ei pääse:

"Saate osalejad on rikkunud konfidentsiaalsuse lepingut, mis on nende poolt allkirjastatud. Lepingu sisu, samuti selle rikkumise eest määratud trahvi määr on konfidentsiaalne.

Ka telekanali jaoks on tegemist esimese säärase juhtumiga: "Varem pole ühegi analoogse saate puhul ette tulnud olukorda, mil oleks vaja välja nõuda leppetrahve.
Saate tootja on otsustanud "Prooviabielu" lepingut rikkunud osalejatelt kindlasti lepingus nimetatud trahvisumma sisse nõuda, kuna telekanalile on põhjustatud majanduslikku kahju."

Kalvi-Kalle oli ka enne suu paotamist teadlik teda ähvardavast saatusest: "Tegelikult on selle saatega niimoodi, et meid ähvardatakse 3000 eurose trahviga, kui me midagi räägime," alustas noormees. "Inimesed, kes seda vaatavad, ei saa lihtsalt aru, milles tegelikult põhjus on, mis me seal oleme teinud, sest tegelikult meile öeldi kõik ette, mis me peame tegema."

Selgub, et ka möödunud nädala episoodi humoorikas koristustseen oli kokkumäng. "Helenil tegelikult kästi seda teha, tal karati kogu aeg kõri peale et tee nii ja tee nii ja ta kogu aeg sai möliseda."