Internetiavarused varustasid Publikut informatsiooniga, et sari jooksis Eesti teles aastal 1997 ning seda TV3 eetris. Mis stseenis täpsemalt toimub, pole selge, aga pole ka oluline: põhiline, et emotsioonid oleks laes ning kõlaksid kuulsad hispaaniakeelsed fraasid, tänu millele teavad kõik seebikate vaatajad, kuidas öelda "mõrvar", "mu laps" ja "lase mind lahti!".

Sisututvustus oli sel tulisel seebikal järgmine:

Maria on metsik aguliplika, kelle ristiema on suremas. Enne surma palub naine kohalikku preestrit, et see neiu oma hoole alla võtaks. Pärast ristiema surma palub preester rikast kogukonnaliiget, et too tüdrukule oma majas teenijana tööd annaks. Don Fernandole hakkab aga Maria meeldima ning mees annab talle majas tütre koha. See samm ajab vihale don Fernando naise ning viimase õetütre Soraya.

Mariale meeldib elu rikkas majas ning varsti armub neiu perepoega. Kahjuks on Luis Fernando armetu lakekrants ja muiduleivasööja. Soraya, kes on juba ammu pidanud plaani Luis Fernandoga alustab võitlust Mariaga, et mees endale saada.

Marial on hea mõju perepojale, kes neiu armastuse pärast loobub endistest elukommetest ning alustab uut elu hakates isa kompaniis tööle. Varsti noored abielluvad, kuid kõik ei lähe nagu plaanitud.

Luis Fernando satub peale oma venna ja Maria sõbralikule embusele ning kahtlustab kõige hullemat. Kui Maria teatab, et ootab last satub mees raevu ning hülgab nii lapse kui ka naise. Maria kaotab aru, hulgub sihitult tänavatel ning sünnitab vaestehaiglas.

Pärast sünnitust annab Maria meeltesegaduses lapse tänaval ära. Hiljem satub Maria, taibates, mida ta lapsega tegi hullumajja. Õnneks tuleb Luis Fernando koju ning päästab naise ning adopteerib isegi lapse, et Maria meelt rõõmsamaks muuta.

Aastad mööduvad ning Maria ja Luis Fernando kasvatavad oma tütart, kuid naine igatseb siiani poega, kellest minevikus ilma jäi ning käib nüüd juba suureks sirgunud pojakest otsimas.

Kas mäletad Sinagi seda uskumatut telelavastust?

Una de las mejores escenas de las Telenovelas Mexicanas, para morir de risa jajajajaja, con "Nandito, Alicia, la Nana Calista y Soraya Montenegro". Crestomatía: Teledrama "María la del Barrio". D.R. Televisa, 1995.Posted by Candela Apatzingan 95.1 on Wednesday, 5 November 2014