Sarja ajajoont järgides pidanuks Hürrem oma esmasündindu Mehmedi surma hetkel, mis samuti eile aset leidis, olema ligikaudu 40-aastane.

Kui sarja algusest peale Hürremit mänginud Maryem Uzerli grimeeriti osavalt oma tegelikust east (29 või 30 eluaastat) pisut vanemaks, siis näitlejanna Vahide Percin, kes tema asemel Hürremi rolli üle võtab, oli võtete ajal juba 48-aastane, mõjudes vaataja jaoks kahtlemata ootamatult vanana. Noorusliku Uzerli vahetamine küpsema Percini vastu on samas aga loogiline käik, sest aeg hakkab sarjas üha kiiremini jooksma ning näitlejanna osaks jääb ekraanil välja mängida Hürremi viimased 15 aastat.

Miks aga näitlejanna üldse vahetus? Põhjus selleks tuli Uzerlilt, kes 2013. aastal ootamatult oma läbipõlemisest teatas ning sarjast otsustada lahkus. Ka jäi ta samal ajal lapseootele, ent mitte suhtes olles ning vaatas otsa tulevikule üksikemana. Ka on teada, et üheks lahkumise innustakas oli palgalõhest tekkinud hõõrumine, kuna Uzerlile maksti tema rolli eest oluliselt vähem kui ekraanipartner Halit Ergencile: üks sarja osa tõi talle sisse 12 500 USA dollarit, mida oli enam kui viis korda vähem kui kasseeris sisse sultanit kehastav näitleja.