Komitee teatel on võitlus halvima filmi tiitlile ahenenud viiele kriitilisele fiaskole: “Driven,” “Freddy Got Fingered,” Mariah Carey’ “Glitter,” “Pearl Harbor” ja “3000 Miles to Graceland”.

Kuldvaarikate komitee juhi John Wilsoni teatel nimetati võidusõidudraama “Driven” peaosaline Sylvester Stallone halvima meeskõrvalosatäitja preemia nominendiks ning lisaks kandideerib ta ka halvima stsenaariumi, halvima paari ja halvima filmi produtsendi žanris.

Tom Green kandideerib komöödiaga “Freddy Got Fingered” neljale auhinnale: halvim näitleja, halvim režissöör, halvim stsenaarium ja halvim paar kinolinal.

Stallone on kandideerinud karjääri jooksul kokku 29 Kuldvaarikale ning võitnud üheksal korral.

Ben Affleck kandideerib halvima näitleja preemiale rolli eest “Pearl Harboris,” Kevin Costner filmi eest “3000 Miles To Graceland”, Keanu Reeves osa eest filmides “Hardball” ja “Sweet November” ning John Travolta osade eest “Domestic Disturbance” ja “Swordfish”.

Halvima naisnäitleja preemiale kandideerivad Mariah Carey läbikukkunud filmis “Glitter”, Penelope Cruz osade eest filmides “Blow,” “Captain Corelli’s Mandolin” ja “Vanilla Sky,” Angelina Jolie filmidega “Lara Croft: Tomb Raider” ja “Original Sin” (“Patused”), Jennifer Lopez filmidega “Angel Eyes” ja “The Wedding Planner” (“Pulmakorraldaja”) ning Charlize Theron osa eest filmis “Sweet November”

Halvimaks paariks kinolinal kandideerivad Ben Affleck ja Kate Beckinsale “Pearl Harbor”, Tom Green ja loomad (“Freddy Got Fingered”) Burt Reynolds ja Sylvester Stallone (“Driven”) ning Kurt Russell ja Kevin Costner või Courtney Cox (“3000 Miles To Graceland”).

Kuldvaarikate võitjad kuulutatakse välja 23. märtsil, päev enne Oscareid.