“Mu emal oli selline komme, et kui ma olin laps, siis viis ta mind hästi palju teatrisse ja mul on alati olnud huvi näitlemise kui eneseväljendusvormi vastu. See tuli lihtsalt kuskilt, see on ja see jääb,” seletas kaunitar Publikule, kuidas ta näitlemise pisiku külge sai — seriaalis asub ta kehastama perearstikeskuse registratuuris töötavat kummalise nimega neiut Annika Vannist.

Kuigi Brigitte on terve elu unistanud näitlejakarjäärist, on tema tegelikuks erialaks hoopis ajakirjandus, mida ta Tartu Ülikoolis hetkel õpib. “Nüüd selle seriaali tõttu olengi siin natukene nagu kahevahel,” tunnistab Brigitte ja lisab, et ei pea valima vaid ühe, vaid on võimalik teha mõlemat. "Kuna ma armastan neid kahte sama palju, siis ongi nii — praegu ma õpin ajakirjandust, aga iga pühapäev-esmaspäev tegelen näitlemisega.”

“Doktor Silvast” rääkides leiab Brigitte, et tal ja tema poolt kehastatud karakteril on nii mõnigi sarnasus: “Minu ja Annika ühine joon on kindlasti see, et me mõlemad otsime tõelist armastust ja kuigi tuleb erinevaid pakkumisi, nagu ka Annikal on pritsumees ja saladuskatte all ka vallavanem, siis me otsime ikkagi seda, mis paneb me südame tõeliselt põksuma.” Lisaks tunnistab noor näitlejatar, et nagu temagi, on Annika üldiselt heatahtlik ja hästi motiveeritud tegelane: “Need mõtted, mis tal tulevad, ei ole väga head, aga positiivne on see, et ta on hästi distsiplineeritud ja innukas.”

Vaata reedel linastuva seriaali treilerit!

Hello, I am Brigitte Susanne Hunt. The love of his love. Everyone else is a waste of time.

A photo posted by Brigitte Susanne Hunt (@brigittesusanne) on Feb 27, 2016 at 5:10am PST

Väike shoot 😁

A photo posted by Brigitte Susanne Hunt (@brigittesusanne) on Feb 20, 2016 at 8:55am PST

Love, love will tear us apart. Again.

A photo posted by Brigitte Susanne Hunt (@brigittesusanne) on Feb 10, 2016 at 10:09am PST