Uute korterite nimel võistlesid neli perekonda: särtsakad Ida Isabel ja Rein-Erik, kuldsete kätega Rasmus ja Egle, kristlik perekond Meikarid ja sportlikud Jana, Siim-Sten koos oma tütre Mia Isabelaga. Oma unistuste kodu tuli valmis teha vaid 10 nädalaga.

"Kirjeldamatu tunne on. Soe hakkas järsku! Me väga täname kõiki hääletajaid. Ilma teieta poleks Mial oma kodu. Tahaks tänada kõiki, kes meid aitasid. Me poleks uskunud, et on nii palju häid inimesi," kirjeldasid Jana ja Siim-Sten oma õnnetunnet.

"9 nädalat pingutusi, eneseületust, lootuse kaotamist, selle uuesti leidmist, uusi teadmisi, oskusi, armastust, rõõmu - selle tulemusel sai meie jaoks ideaalne kodu valmis. Saate castinguks valmistudes tuli valida stiil, milles me oma kodu kujundame. Vaatasime Siimuga üksteisele otsa ja küsisime nagu ühest suust, et mis stiile siis üldse olemas on :D Saime kohe pärast castingut aru, et sattusime ikka väga valesse saatesse, aga Mial on kodu ju vaja. Me oleme sisekujunduses võhikud ja ka ehitamine on meie jaoks tegelikkuses raske, aga tundub, et selle iseendale teadvustamine pani meid terve selle saateperioodi jooksul endast rohkem andma kui me teadsime, et üleüldse suudame. Pärast iga toa valmis saamist olime me üliõnnelikud, kuna kõik meie hullud ideed toimisid üheskoos paremini kui me loota oskasime. Endalegi ootamatult saime me hakkama koduga, mille üle me oleme rohkem kui uhked ja mis meie arvates ei reeda, et me tõesti ei tea mitte midagi sisekujundusest. Meie kodu tuli hubane, soe ja kodune. Me ei oskagi rohkem kodult tahta. Praegu unistame sellest, et sellest saaks päriselt ka meie kodu. Armsad, palun aidake meie unistust täita!" muljetab võidupaar oma kodugalerii juures.