FOTOD | Tagasi telemajas: Vaata, kuidas möödus "Ringvaate" meeskonna esimene saade nende uues stuudios!

 (18)

Ringvaade
Ringvaade Foto: Ilmar Saabas

ETV üks populaarsemaid saateid "Ringvaade" kolis Solarise keskuses asunud "dušikabiinist" lõpuks tagasi telemajja.

Varem telemajast eetrisse läinud “Ringvaade” sai 2009. aasta 16. novembril endale uue kodu Solarise keskuses, mille koomik Henrik Normann ristis sketšisaates “Edekabel” dušikabiiniks. Tänavu valmis aga renoveerimisel olnud vana raadiomaja, kuhu kolisid kõik ERR-i uudistetoimetused. Kreutzwaldi tänaval sättis end sisse ka “Aktuaalse kaamera” stuudio”, mille senised ruumid jäeti uuenduskuuri läbinud “Terevisioonile” ja “Ringvaatele”.

Värske stuudiokujunduse juhtdisainer on Karin Alliksaar, kaasautoriteks olid Kristel Alliksaar ja Helmi Marie Langsepp ning noored EKA arhitektuuritudengid.

Telemaja 2. stuudio uus kujundus on loodud nii, et see võimaldaks samast stuudiost anda ühe päeva jooksul eetrisse kaht erinevat saadet — nii “Terevisiooni” kui ka “Ringvaadet”. Just see tingimus osutus stuudiokujunduse loojatele parajaks proovikiviks. “Kõige keerulisem oli leida lahendus, kuidas kaks erinevat saadet, mis paiknevad ühes ja samas stuudios, tunduksid televaatajale täiesti erinevad ja seda ilma stuudios saadete sisustust iga päev sisse-välja tõstmata. Ehk tegelikult ei olnud meie tiimi tööks ainult põnevate mustrite ja vormide loomine, vaid kõrgema pilotaažiga insener-tehniliste lahenduste väljatöötamine,” sõnas uue stuudio projekti juhtdisainer Karin Alliksaar.

Seotud lood:

Vaata, kuidas möödus “Ringvaate” esimene saade pärast telemajja naasmist ning anna Publiku kommentaariumis teada, kuidas Sina uue stuudioga rahul oled!

LOE LISAKS: OTSEBLOGI JA FOTOD | “Terevisioon” läks esimest korda eetrisse uuest stuudiost! Vaata, mis toimus kaadri taga

Loe veel

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare