Saladuskatte all võib öelda, et juba teekonnal Paldiskist Kapellskäri sadamasse hakkasid hargnema salapärased sündmused, kuhu oli segatud lausa DFDS laeva Liverpool kapten. Seiklusrikkalt merereisilt ei puudunud ka romantika, sest üks peategelastest leidis endale laeva pardalt silmarõõmu. Ülesvõetud osas teevad kaasa kaks kuulsat külalisnäitlejat, kes jäävad televaatajate jaoks üllatuseks.

Seda, milliseks kujunes Marioni, Freya ja Luna merereis, kes leidis endale uue silmarõõmu ning mis ootas detektiive ees suusakuurortis, näeb TV3 eetris märtsikuus.
DFDS teenindab Paldiski-Kapellskäri liinil kuue väljumisega nädalas kummastki sadamast – Paldiskist väljuvad reisid reedest kolmapäevani kell 23.55 ning Kapellskärist laupäevast kolmapäevani kell 12.00 ja neljapäeviti kell 22.30 kohaliku aja järgi. Nutikad „Kättemaksukontori“ peategelased otsustasid just Paldiski-Kapellskäri laevaliini kasuks, sest nad teadsid, et see on kõige mugavam ja kiireim viis reisida Eestist Rootsi. Lisaks pääseb Kapellskärist ka suusakuurortidesse kiiremini, sest sealt kaudu edasi sõites ei pea läbima pealinna tihedat liiklust.