Heiko intervjuud näinud tulivihane Anna tormas meeste majja, võttis Heikol natist kinni ja viis asju pakkima. „Ma ei taha sind mitte kunagi näha ega sinust mitte midagi kuulda,“ hüüatas Anna ja viskas Heiko nagu kassipoja villa uksest välja. Heiko oli asjade käigust šokeeritud: “Tunnen ennast natuke halvasti, et Anna tuli ja mind niimoodi välja viskas”.

Uste paugutamine Anna tuju oluliselt ei parandanud. Lisaks avastas ta meeste kraanikausist pesemata potid, misjärel said oma osa tema vihast kätte kõik, kes talle parasjagu jalgu jäid. 

Saatesarja esimesele kohtingule ehk ATV matkale kutsus Anna Rivo, Steni ja Andrei K. Annat hämmastas, et Rivo elab siiani koos vanematega. Andrei K ütles Annale, et tahab teda tundma õppida kui naist, mitte kui sõpra. „See mees meeldib mulle,“ märkis Anna oma uue lemmiku kohta. Avakohtumisel Annale kõige rohkem meeldinud Sten tunnistas, et talle meeldivad volüümikad ja korpulentsed naised. 

Esimesele intiimsemale kohtingule kutsus Anna Lauri. Snorgeldamine Dahabi ühes kaunimas paigas pakkus ülinaljakat vaatepilt kahest kalipsosse ja päästevesti aheldatud ülekaalulisest. Anna nimel ületas Lauri lapsepõlvest pärit veehirmu ja nautis kauneid veealuseid vaateid. Pärast snorgeldamist tegi Lauri Annale ettepaneku leivad ühte kappi panna, kuid Anna ütles, et ei näe Laurit enda mehena.
Surfitundi kutsus Anna Tarmo ja Andrei Mi. Kui poisid kaugemal olid, flirtis Anna musklis surfiinstruktoriga, kuid flirdist kaugemale lugu ei arenenud. Andrei andis Annale teada, et tuli saatesse tema pärast ja tahab koju minna, naine käevangus. Anna ja Tarmo suhe jätkus aga süüdistustega, kui Anna teatas, et mees mängib mingit mängu.

Vaata pilte saate 2. osast: