"Love life: happy, free & stoked" on film lumefännide armastusest elu vastu, mis inspireerib kõiki vaatajaid armastama tehtavat ja tegema seda, mida armastad.

Filmi eestvedajaks Eesti lumefilmide "Vanaisa" Roman Neimann, produtsendiks Kätlin Laiv. Maaliliste kaadritega 50-minutilises filmis astub üles maailma paremikku kuuluv suusatalent Kelly Sildaru koos oma vennaga ning sõitjate nimekirjast leiab veel sellised nimekad mehed nagu: Siim Aunison, Mario Visnap, Ferdinand Winter, Joel Pärle, Kristian Eding, Ott Kärson, Karl Pääru, Sebastian Fischer, Christoph Lindinger, Deyvid Oprja, kes esilinastusele ka kohale kõik valminud teost vaatama tulid, nagu ka Anu Saagim ja näiteks Mihkel Kärmas. 

Püstijalakoomik Stuart Johnson juhatas humoorikate palade ja miniintervjuudega filmi sisse ning esimesest hetkest aplodeeriti just kinos eriti kaunil esile tulevate kaadrite ning sõitjate lausa ulmeliste õnnestunud trikkide peale, mis koos hästivalitud taustamuusikaga külmavärinad tõi ja sugugi mitte külma lume vaatamisest! Kestvad aplausid ja kukkumiskaadritele järgenud ohked tekitasid kinosaalis tunde justkui vaataks võistlusi, kus kaasa aktiivselt elatakse.

Publiku kokkuvõte: Ka kõige ektreemikaugemale fantastiline visuaalne põgenemine lumealaproffide õnnestumiste ja ebaõnnestumiste imelisse maailma, mis põimitud väikese looga kahe venna teekonnast õnne ja vabaduseni. See pole tavaline Eesti film, vaid hoogne ja sootuks teistmoodi kinoelamus, kui keegi seni näinud on!

Film on nii Tallinna, Tartu kui Pärnu kinodes kõigile tänasest nähtav!