Padjaklubi-Miša ütleb, et tal on müüa üüberkvaliteetne segunaise soe pesu koos eridisain käsitöö-traksidega, sobib nii küprokipanekuks, maalritöödel tunkede alla libistamiseks kui ka jahedama ilmaga välitöödel kasutamiseks. Ostuga kaasneb Miša GARANTII! Lisaks pakkuda suht tutikas viimistluskellu! Aga Miša pole ainus, oma kraamiga on kauplemas ka Padjaklubi-Laura!

Laura müüb üliseksikaid ja praktiliselt uusi rintšikud (tegelt on päris uued). Laura lubab: "Rintšikud on spetsiaalselt blondidele disainitud ja sees on täpsed ja selged juhised mõlema rinna kasutamiseks". Lisades, et need sobivad iga ilmaga ja neid pole raske isegi Jaava-Taavil lahti teha, suht mugava klõpsuga – kindlasti saab peale väikest harjutamist kiiresti lahti.

Aga see pole armastatud teletähe poolt veel kõik, sest kaasa saab veel ka üllatuse. "Super-truuper ägedad Marmara Sterling kõrvarõnkšikud, nendega oled iga disko kuninganna," lisas ta. Tee kiiresti pakkumine ja saad megaunikaalse Padjaklubi Laura ööklubi-pesu-kõrvarõnga-kombo! See on elu võimalus, kasuta juhust ja muuda oma ööd pööraseks, lubab Laura.