Näiteks avaneb võimalus esmakordselt näha „Padjaklubi“ kõige blondima kangelanna Laura (Grete Klein) kunagist sümpaatiat Lexuse-Laurit, kellest seni vaid räägitud on. Samuti on esmakordselt kaamera ees ka Kristina (Kertu Moppel) poliitikust ekspeigmees Hendrik ning Kristina ema, isa, vend ja nooruspõlve armastus. „Padjaklubi“ neliku üha uusi ja uusi üllatusi pakkuvad näärilülitused algavad kolmel täistunnil ehk kell 21, 22 ja 23.

Juba enne „Padjaklubi“ janti saab lustida koos koguperesaatega „Me armastame Eestit“. Kell 17.55 algavas tujuküllases ning tavapärasest pikemas ja pidulikumas saates on küsimused seotud lõppeva aastaga, lauldakse tänavusi suuremaid hitte ning esitletakse täiesti uusi ja naerutavaid mänge. Saatejuhi Eda-Ines Etti ning kaptenite Peeter Oja ja Mihkel Raua kõrval säravad Liis Lemsalu, Karl-Erik Taukar, Hanna-Liina Võsa, Lauri Liiv, Mart Mardisalu ja Mart Sander.

Kell 20.00 vahendab Anna-Maria Makko ülipõnevat infot Eesti teadjameeste, selgeltnägijate ja astroloogide vihjetest aastaks 2015. Põhjalikud ennustused toovad vaatajateni Igor Mang, Ilona Kaldre, Edda Paukson, Aljona Orlova, Veet Mano, Taimi Uuesoo jpt.

Kell 21.30 säristavad talvist eetrit suvesangarid Indrek Vaheoja ja Kristjan Rabi. Lõbus aastavahetuse erisaade „Suvesangarid pohmelli eel“ õpetab jätkuvalt ellu jääma, hullutab parimate anekdootidega ja eksperimenteerib peomeeleolus inimestega otse tänavalt.

Loomulikult on 31. detsembri õhtul parim aeg nautida rahva lemmiku „Su nägu kõlab tuttavalt“ magusamaid palasid. Kell 22.30 on eetris „Mardi ja Jani parimad näod“ ning kell 23.30 „Lauri ja Uku parimad näod“.