Margit ise on ajaloohuviline ning talle meeldib vaadata, kuidas inimesed sel ajal mõtlesid. "Ka kostüümidraama on oluline, vaatad seda nagu ooperit - kaunid inimesed!"

Lisaks peab sarja andunud fänn oluliseks, et kogu tegevus põhineb tõestisündinud lool, samuti on huvitav vaadata, kuidas erinevates kultuurides elati. "Me arvame, et islamimaades koheldakse naisi halvasti, seal näeme, kuidas koheldi neid sellel ajal. Naisi ei lastud küll otsustamise juurde, ent Hürrem võitles endale sellise positsiooni ja see oli pretsedent," sõnas ta.

Lisaks olevat sarja põnev jälgida ka polügaamia seisukohalt ning seriaal toob välja inimeste ausad paled. "Keegi ei ole iseenesest hea ega halb, ei ole puhtaid karaktereid. Kõigil on südametunnistuse piinad ning nad tegelikult teavad, mida valesti teevad," lisas Margit.

Margiti jaoks on sultan Suleiman lemmiktegelane, sest just tema kannab kogu süžeed. "On hea vaadata, mida ta mõtleb ja tunneb ja kui tark mees ta oli."

Hürremi fenomeniks peab Margit aga tema oskust reeglite piires tegutseda. "Euroopas oli ka selliseid naisi, nagu Hürrem. Tema tarkus peitus selles, et ta tegutses reeglite piirides. Teised kaotasid pea, aga tema jagas ära, millal piiri ületada ei tohi. Muidugi ka see, et tema armastus oli siiras. Kui see olnuks ebasiiras, oleks ammu temaga kõik läbi olnud."

Hea lugeja, kui Sinagi oled "Sajandi armastuse" fänn, anna meile kommentaarides teada, miks sulle sari meeldib!