Kord kuus kolmapäevaõhtuti toimuv "Kontakt" on alati ainukordne, kuid jõuab telesaatena ETV ekraanile juba kahe päeva pärast, sama nädala reedel algusega kell 21.40.

Mis on kõige ohtlikum hetk, mis laval on olnud? Kes kardab Virginia Woolfi? Kas kunstiinimesed peaksid jääma oma liistude juurde? "Kontaktis" otsitakse vastuseid neile ja paljudele teistele küsimustele. Publiku ette tulevad kaks inimest, kes põhilise osa oma elust teesklevad kedagi teist.

Sel õhtul mängivad nad iseennast – nad räägivad, otsivad, arutlevad, esinevad, küsivad ja vastavad. Jutuajamistele lisaks elustuvad endised või tulevased rollid, kõlab piinlik ja vabastav naer või sünnib midagi, mida varem pole juhtunud.

Korraldajate sõnul on "Kontakt" segu kunstilisest aktsioonist ja ameeriklaste kuulsast telesaatest "Inside the Actor's Studio". Ehk teisisõnu - oodata on pikemaid ja süvitsi vestlusi, kuid samas tempokat ja ootamatut õhtut.

Igal sündmusel on kaks õhtujuhti ja tähelepanu all kaks näitlejat. Teada on, et teise korra, 19. novembri külalised on Karl-Andreas Kalmet ja Priit Pius. ETV näitab teist saadet 21. novembril. Detsembris kohtutakse Anu Lambi ja Andrus Vaarikuga.

Publiku küsimused näitlejaile on oodatud e-posti aadressil publik@linnateater.ee. Küsimusi Hele Kõrvele ja Evelin Võigemastile saab esitada täna kella 15ni.

ETV salvestuse režissöör on Eva Katariina Taimre, produtsent Annamaria Pupart.

Uus saade "Kontakt" on ETV eetris kord kuus reedeti kell 21.40 alates 24. oktoobrist.