20 auhinnale kandideerinud “Sopranod” pälvis lisaks parima draamasarja preemiale ka parima mees- ja naiskõrvalosatäitja auhinnad, mis läksid vastavalt Michael Imperiolile ja Drea de Matteole. “Soprano” staaridel James Gandolfinil ja Edie Falcol ei õnnestunud mullust võitu korrata, parima draamanäitleja ja -näitlejatari preemiad läksid sarja “Praksis” peaosalisele James Spader ja Allison Janneyle sarjast “Presidendi meeskond”.

Parimaks komöödianäitlejatariks tunnistati Sarah Jessica Parker sarjast “Seks ja linn”.

“See on suur punkt pikale lausele,” kommenteeris Parker võitu. “Seks ja linn” lõpetas oma kuuenda ja viimase hooaja. Parima komöödianäitleja preemia läks Kelsey Grammerile sarjast “Frasier”.

Viimaste aastate populaarseim komöödiasari “Sõbrad”, mis samuti lõpetas viimase hooaja, ei suutnud koguda ühtki preemiat.

Kokku enim preemiaid saanud “Inglid Ameerikas” tegi puhta töö minisarjade kategoorias, saades parima minisarja, parima režissööri ja parima stsenaristi preemia. Parima mees- ja naisnäitleja preemiad pälvisid osatäitmiste eest samas sarjas Al Pacino ja Meryl Streep.