Kalevipoeg Rasmus ja Soome piiga Elina kasutasid oma unistuste värvi seinale kandmiseks küll värvipritsi, küll rulli, kuid nii aja kui ka oskuste vähesus maksid riski eest kõvasti kätte. Kvaliteedikontrolli teinud objektijuht Kuidol ei jäänud muud üle, kui lasta neil mõlemas toas seinad üle värvida. Elina, kellele dekoratiivvärvi seinale kandmine oli juba traumeerivalt mõjunud, puhkes sellise väljavaate peale lausa pisaratesse.

Saarlaste matemaatika pidas täpselt paika ja kuigi viimane rullitõmme tehti alles mõned minutid enne kohtunike hindamisringi algust, oli nende töö nii kvaliteedi kui ka toonivaliku poolest teistest naabritest peajagu üle. Üheks võidu valemiks oli kindlasti see, et töökas kärgpere ei lasknud moraalil langeda ka siis, kui selgus, et enne värvimist tuleb aluspinda parima tulemuse saamiseks siit-sealt veel pahteldada, lihvida ja silikoonida.

Hipsterite Heleni ja Karli põnevad värvilahendused tekitasid kohtunikes tõelise vau-efekti. Ka nende viimased triibud said seina alles hommikul, mõned minutit enne hindamist. Julgete ideede teostamise juures olid kõik seinad ja laed küll värvikihi saanud, kuid pisemaid ja suuremaid parandusi tuleb ette võtta siiski kõigis tubades.

Tapeetimismängu algus oli Renatele ja Karelile veidi põnevam kui teistele, sest punase rosetiga käis kaasas ka karistus. Nende tapeedirullid olid kinni kruvitud kasti, mille avamisega nägi Karel päris pikalt vaeva. Edasi läks perekonna töö aga kiiresti, sest tehti täpselt nii nagu pakil kirjas oli.

Tunni ajaga jõudsid naabrid kõigis korterites vähemalt kaks paani seina panna ja karm kohtunikepaneel eesotsas Triin Türkiga leidis, et vaid ühe korteri seinalt ei ole vaja sinna saanud tapeeti maha tõmmata.

Hipsterite töö ja ka tapeedivalik olid suurepäraselt õnnestunud. Oma teise kollase roseti teeninud ja juhtima läinud hipsterid said oma võidust palju indu juurde ning otsustasid kohe värvimistöödega alustada. Järgmisena hakkavad valmima vannitoad.