„Võtsin endale eesmärgi kirjutada sarja vaid hea tujuga, et see siis omakorda vaatajateni edasi kanduks,“ märkis stsenarist Birk Rohelend. Ka „Elu keset linna“ noori kehastavad Jaune Kimmel ja Henessi Schmidt tunnistasid, et seniste võtete põhjal on tunda varasemast lahedamat, põnevamat ja tempokamat stiili. „Iga osa keskmes on üks peamine küsimus, mis saab sama osa lõpus vastuse,“ kirjeldas Rohelend. Uutes osades on vähem tõsidust ning rohkem meelelahutust ja kõike seda, mis peaks panema suunurgad kerkima ja tekitama vastupandamatu tahtmise järgmist osa näha.

Sarja ustavate fännide rõõmuks on püsivalt tagasi Helen (Kleer Maibaum), Hannes (Martin Veinmann), Annika (Tiina Tauraite), Veronika (Kersti Kreismann) ja Lembit (Guido Kangur).

„Elu keset linna“ avaosa jätkub sealt, kus kevadel pooleli jäi. Fänni (Liina Tennosaar) elus leiavad aset suured muutused, võiks isegi öelda, et ta avastab enda jaoks uue elustiili. Angelika (Kaili Viidas) on endisest saladuslikum, Eevat (Liina Vahter) ootavad ees veel suuremad hingelised dilemmad. Johanna (Jaune Kimmel), Mariliis (Henessi Schmidt) ja Ivo (Henri Kuus) puutuvad kokku aga täiesti uute probleemidega.

„Elu keset linna“ uue hooaja avaosa stardib TV3s laupäeval kell 19.30.