Saate alguses puistab koju mittepääsenud Keiu, et ta väga jätkata ei soovi, kuid teeb seda veidi vastumeelselt siiski.

Ka ei ole preilidel väga kahju Ksenia lahkumise üle, sest eriliseks sõbrannaks ei saanud ta kellegagi. "Ta rääkis hoopis teistmoodi ja sellist tarka juttu," kommenteeris Helina Ksenia lahkumist.

"Täna sisenete moedžunglisse," ütleb Kaja kiri ning preilid hammustavad kohe lahti, et neil tuleb ise riidevalimisega hakkama saada.
Tee viib nad aga hoopis I.L.U poodi, kus nad õpivad Maybelline'i vahenditega õpetuste järel endale suitsusilma tegema. Kõige suitsusem ja õigem tulemus on Keiul, kes endale ja kahele valitud sõbrannale - Triinule ja Adelinele - auhinnaks suure meigikohvri said.

Veidi valmistas raskusi küll väike peegel, kuid etteantud 30 minutiga saavad kõik sellega hakkama.

Järmisena ootab neid Arne Niit S'Nobi kaupluses, kus 15 minutiga tuleb valida endale riided, aksessuaarid ja kingad. "See on aja ja maitse küsimus," lisab Niit ning annab stardi, mis kulmineerub viimasel sekundil, kui neile antakse kohe 5 minutit meigi tegemiseks. Tempokalt vorbivad preilid jooned näole ning neil tuleb hakata Kristiine keskuses loositud asukohtades pildistama n-ö tumma fotograafiga, kes ei nõu ja jõuga toeks ei ole, vaid täidab neiude käske.

Xena hiilgab siin taas oma üleolekuga ning krahmab pilte pildistamiskohtadest teiste käest ära, väites siis, et tema käes olid need enne.

Tüdrukud olid fotograafi juhendades väga asjalikud ning taipasid nii asukohta kui aksessuaare osavalt ära kasutada. Pildistamisele järgnes Niidu ja fotograaf Arula kriitika kohe sealsamas ja kuigi Niit neid kiidab, leiab ta üldkokkuvõttes, et tegemist on keskpäraste ja pigem lahjade tulemustega. Vahevõistluse võidab taas Keiu ning Helina avaldab lootust, et see innustab Keiut jätkama. Ise puksib neiu vastu ja ütleb, et eraelu on talle siiski tähtsam ja modellimaailm ka hiljem avatud.

Xena käitumise vastased hakkavad häält tõstma ning tõdevad, et temaga on raske, sest teda tabavad paanikahood - küll on tal kadunud silmapliiats, küll käekott ja nende muredega ei tegele ta mitte sugugi omaette, vaid ikka kõvahäälselt ja teisi süüdistades ning õhkkonda pingestades.

Xenat ja Adelinet ootab ees kohtumine Stuart Phillipsiga, sest ka nende kiharad vajavad kärpimist, nii, nagu see sai osaks teistele Londonis. Xena saab moodsa soengu, mis ei tee ta nägu enam kandiliseks ning on lihtsam hooldada, Adeline juuksed saavad juurde õhulisi kihte ning ei kisu enam nägu visuaalselt pikemaks. Teised tüdrukud ahhetavad ja ohkavad tulemust nähes ning vaimustust just ei avalda.

Kauaks aga ahhetamist ei jagu, sest Kaja kiri ähvardab ürganise ja ebaseksika partneriga. Pildistama hakkab modellikohtunik Volkmann ning teemaks pin-up, mis on Teise maailmasõja ajal tekkinud termin erootilise alatoonida piltide kohta, mida mehed seinale panevad.

Gerly Tinni kaasabil valitud kostüümid on kõigile meelepärased ning peagi ilmuvad kastidest ka tippmodellid, kellega pildistada tuleb - kana ning jänes! Xenal aga tekib uus mure - allergiatablette pole, kuid ta on allergiline koduloomade suhtes. Õnneks jõutakse aruteluga järelduseni, et kana vastu vist mitte, sest ta pole karvane.

Abivalmis Volkmann ning lõbusas tujus tüdrukud jõuavad kiiresti suurepäraste tulemusteni. Volkman kiidab tüdrukuid nii kaamera taga olles kui kommentaare jagades ja tõdeb, et Keiuga näiteks on lausa liiga lihtne. Tundub, et "naiivne" on märksõna, mis kõigi jaoks ühtmoodi töötab ning naeratuse välja meelitab! Kui Volkman ka loo juure räägib, tuleb tüdrukutel seksikas pin-up suurepäraselt välja! Erilised kiidusõnad pälvivad Toomaselt ka Adeline ja Helina.

Žürii kiidab hinnates kõiki, kasutatakse lauseid "kaamera on armunud", "sinust on võimatu teha koldet pilti", "see pilt on suurim üllatus", "proportsioonid on täiuslikud". Kohtunikud naljatlevad ja tõepoolest kiidavad esmakordselt kõiki eranditult, ka Xenat, kuigi tema käitumine saab Wunderi kriitika: "Käitu!" lisab ta lõpetuseks.

Kohtunikel tuleb tõdeda, et seekordne väljahääletus on tõeline pähkel, sest kõik pildid on fantastilised, tõdeb Wunder.

Viimaste seas seisavad Xena ja Adeline ning lahkuda tuleb Adelinel, kes muretseb hoopis selle pärast, et Triinu sünnipäev tema lahkumise nahka läheb. "Ma tean, et minuga modellimaailmas probleeme ei tuleks," lisab ta lõpetuseks ning leiab, et tegelikult oleks pidanud käitumise tõttu lahkuma Xena.

Kas Sinu arvates, kallis lugeja, lahkus saatest õige tüdruk?