Uhiuue ja uhke draamakanali käivitamisele eelneb pikaajaline koostöö ITVS GE-ga, kes on Viasat Worldi peamine partner sisu levitamisel ja varustab ettevõtet mitmete kõrgelt hinnatud sarjadega, mida näidatakse dokumentaalkanalitel Viasat History, Viasat Nature ja Viasat Explore.

Viasat Worldi sisu ja toodete asepresident Karin Heijink ütleb: “ITVS GE on Viasat Worldi oluline partner. Olles koduks imelisele auhindadega pärjatud sisule ja omades tõetruud pilti publikust, on sünergia meie ettevõtete vahel ilmselge. Oleme põnevil, sest kokkuleppe tulemusena näidatakse Epicu kanalil palju tipptasemel draamasarju. Eelkõige on mul väga hea meel, et meie kanalil on “Harlots”. See on väljapaistev hittsari, mille on kirjutanud ja lavastanud naised ning mis sisaldab teravmeelseid ja arukaid dialooge, mis tõlgitakse ka meie vaatajaskonna jaoks Kesk- ja Ida-Euroopas."

ITVS GE vanemasepresident ning Euroopa ja Lähis-Ida müügiga tegelev Jennifer Ebell kommenteerib: "Meil on hea meel, et laiendame koostööd Viasat Worldiga ja tagame seeläbi, et üha kasvavate sihtturgude vaatajaskonnal on võimalik nautida mõningaid populaarsemaid sarju meie mitmekesisest valikust.” Parimate draamasarjade vaatamiseks on võimalik tellida Epic Drama telekanal koos järelvaatamise ja salvestamise võimalusega. Kanali valikust võib muu hulgas leida järgmisi sarju.


Kaader seriaalist "Harlots"

“Harlotsi” 1. ja 2. hooaeg: auhindu võitnud loominguline meeskond ja head näitlejad maalivad pildi elujanulise ja kosmopoliitse 18. sajandi georgiaanliku Londoni varjukülgedest, lähenedes uue ja julge nurga alt linna kõige väärtuslikumale äritegevusele – seksile.

“Mr Selfridge'i” 1.–4. hooaeg: suursuguse sarja tegevus leiab aset 1908. aastal Londonis ning keskendub värvikatele tegelaskujudele, kelle elu ja varandus sõltub kuulsa Selfridge’i kaubamaja asutajast Harry Gordon Selfridge’ist.

“Poldarki” 1. ja 2. hooaeg: Winston Grahami romaanidel põhineva draamasarja tegevus toimub 18. sajandil Cornwallis, kus Ross Poldark üritab kirglikult enda isalt saadud pärandust taastada.

“Beowolf – Return to the Shieldlands”: võimas draama ühest kirjandusajaloo kõige kangelaslikumast tegelaskujust Beowulfist, kes püüab kaitsta neid, keda ta üha vaenulikumaks muutuvas maailmas armastab.

Sarja “Endeavour” 1.–5. hooaeg: see detektiivisari on eelkäija pikalt eetris olnud inspektor Morse’i lugudele, mis toimusid peamiselt Inglismaal Oxfordis. Shaun Evans kujutab noort Endeavor Morse'i, kui ta alustas oma karjääri detektiivkonstaablina Oxfordis.

“Lightfields”: on aasta 1944 ja noor evakueeritud mees ühineb sõja toetuseks Lightfieldsi farmis Felvoodi perega. Tragöödia tõttu on maja hüljatud ja selle ajalugu kaob vaikselt mälestustest. Aastate jooksul mõjutab kõiki, kes Lightfieldsis elavad, salapärase vaimu kurbus. Küsimused jäävad vastuseta, tõed püsivad varjatuna ja õiglus jääb jalule seadmata päevani, mil Felwoodi perekond naaseb.

Sarja “Murdoch Mysteries” 1.–3. hooaeg: metoodiline, kuid bravuurikas detektiiv William Murdoch võtab 20. sajandi hakul kasutusele uudsed kohtuekspertiisi tehnikad, et lahendada Toronto kõige jõhkramaid mõrvu. Murdoch ja tema meeskond kompavad teaduse piire, lahendades sellel ajastul lahendamatuks peetud probleeme ja põimides igasse uurimisse ajaloolisi tegelaskujusid reaalsest elust.

Sarja “The Line” (“Un Village Francais”) 1.–6. hooaeg: sündmused leiavad aset II maailmasõja aegses Prantsuse külas, kus tegelaskujud seisavad päevast päeva silmitsi koostöö, vastupanu ja ellujäämisega seotud dilemmadega. Iga hooajaga sõda jätkub ja muutub üha intensiivsemaks ning tegelaste taluvuspiir pannakse proovile.

Jaga
Kommentaarid