Viimase kümnendiga on toimunud oluline murrang – eesti inimesed on hakanud üha rohkem ja üha nooremas eas oma tervisele tähelepanu pöörama. “Tohter Olaf” on atraktiivne segu populaarteadusest, meditsiinist ja meelelahutusest. Saate eesmärk on inimesi harida, kuidas haigusi ennetada ja ära tunda, oma tervise eest paremini hoolt kanda ning elada kokkuvõttes tervemalt ja õnnelikumalt. Seda kõike läbi mõnusa meelelahutuse, põnevate eksperimentide ja õpetlike, kohati lõbusate näidete.

Olaf kohtub igas saates inimestega meie endi keskelt, nii patsientide kui ka nende lähedastega. Kõik esmapilgul keerulised teemad tehakse “puust ja punaseks”. Saates kasutatakse rohkelt füüsilisi näitlikustavaid materjale ja tipptasemel arvutianimatsioone, mis aitavad meil meie organismis toimuvat paremini mõista. Saates saavad sõna nii Eesti juhtivad kui ka maailmanimega spetsialistid.

Saate tegemisse on aktiivselt haaratud ka stuudiopublik, kes saab kohapeal küsimusi esitada ja erinevates testides osaleda. Saate publikuks saab registreeruda aadressil publik.tohterolaf@kanal2.ee või telefonil 5553 5434. Rohkem infot leiab aadressilt www.kanal2.ee/tohterolaf. Ootame publikusse täiskasvanuid alates 18. eluaastast. Kuna esimene salvestus on juba jaanuari alguses, siis tasub kiirustada!

Saade valmib koostöös Sotsiaalministeeriumiga. Saate tootja on Downtown Pictures, produtsendid Ove Musting ja Jaan Laugamõts.