Kui vanasti piisas vaid veebiankeedi täitmisest, siis nüüd on selles osas oodata uuendust. "Ajad on uued ja registreerumisel ootame osalejalt ka videot, milles ta näitab oma lauluoskusi," sõnas TV3 avalike suhete juht Kadi Poll.

"Seega kõik huvilised saavad juba praegu vaikselt valmistuma hakata ja video valmis teha, et siis olla esimeste registreerunute seas," lisas Poll Publikule.

Kohtunike osas ei saa Poll paraku veel ühtegi infokillukest avaldada. Nõndaks ei tea me, mitu kohtunikku laua taga istet võtma hakkab ning kas mõni juba ekraanil nähtud kohtunikest taas seda karmi tööd tegema hakkab. Seni oleme näinud kohtunikepingil Mart Sandrit, Mihkel Rauda, Heidy Purgat, Rein Rannapit, Tanel Padarit, Jarek Kasarit ja Maarja-Liis Ilusat.

""Eesti otsib superstaari" on Eesti vaatajale tuttav bränd ja seda oodatakse massiliselt tagasi ekraanidele. Saadet on saatnud edu ning ka positiivne vastukaja," kirjelas Poll põhjuseid, miks tuuakse ekraanidele juba tuntud formaat ning ei üllatata vaatajaid mõne uuega. "Hetkel oleme otsustanud superstaarisaate kasuks, kuid ei välista kindlasti seda, et tulevikus "The Voice" või "X-Factorit" meie ekraanil kohtab," sõnas Poll.

"Kuid kui rääkida välismaistest talendisaadetest, siis juba 13. oktoobril alustab TV3 ekraanil "Briti talent"," ütles ta Publikule.

Superstaarisaade on Eesti lavalaudadele toonud sellised suurepärased artistid nagu Birgit Sarrap (Õigemeel), Luisa Rõivas, Taavi Peterson, Jüri Pootsmann, Jana Kask, Ott Lepland, Liis Lemsalu, Rasmus Rändvee, Elina Born, Robin Juhkental, Marten Kuningas ja Artjom Savitski.