TV3 tegevjuhi Priit Leito sõnul saab sarjast kahtlemata kevade suurim show. „Kolme hooajaga on „Eesti otsib superstaari“ muusikataevasse särama lennutanud väga palju uusi andekaid lauljaid ning samamoodi sünnib ka uuel hooajal keegi, kelle tähelend saab alguse just tänu saatesarjale,“ märkis Leito.
 
Superstaari-saade on parim võimalus noorele lauljakarjäärist unistajale vaid kuue kuuga üle-Eestilise tuntuseni ja supervõimaluste täitumiseni jõuda. 

Kes meist ei teaks Birgit Õigemeelt, Jana Kaske või Ott Leplandi, kelle elu muutus pärast saatesarja võitu täielikult — nende laulud kõlavad raadiotes, nende albumid on olnud edukad. Birgit tunnistati galal Eesti Muusikaauhinnad 2010 aasta naisartistiks ning Otist on ilmunud isegi Eesti esimene fänniraamat. 

„Superstaari-saade muutis mu elu täiesti, avas palju uksi ja täitis mu unistused. Soovitan kõikidel, kes vähegi kahtlevad, saatesse minna, sest just sealt võib saada alguse teie karjäär professionaalse lauljana. Kaotada pole midagi, ainult võita!“ kinnitas Lepland.  
 
Staariks pürgijaid hindavad tänavugi kohtunikud Maarja-Liis Ilus, Mihkel Raud ning Rein Rannap.  
 
„Eesti otsib superstaari 2011“ eelvoorud toimuvad 16. jaanuaril Pärnus, 22.-23. jaanuaril Tallinnas, 29.-30.jaanuaril Tartus ning 6. veebruaril Jõhvis.
 
Superstaarisaatesse kandideerimiseks on vaja täita ankeet TV3 kodulehel .