Elu pole võimalik ette ennustada - kõik võib ühe hetkega õhku lennata. Tihti ei ole maailm selline, kui see meile näib. Tõde peidab ennast meie silme all ja me pole võimelised seda koheselt nägema.

Veera püüab kohaneda tõsiasjaga, et Juhan on elus. See tõmbab kriipsu peale pea kõikidele tema varasematele plaanidele. Juhan soovib naasta oma pere juurde, kuid Veera pole kindel, et ta on selleks valmis. Kahtlusi süvendavad Juhani hämarad saladused, mis nüüd üha jõulisemalt päevavalguse kätte ilmuvad.

Draamasarja "Mustad lesed" seitsmes jagu on ETV ekraanil juba täna õhtul kell 20.05.

Vaata ärevat stseeni tänasest põnevusdraamast "Mustad lesed" - mis Sina arvad, kes jättis spordikoti Juhani autosse?Täna õhtul kell 20.05 jõuab ETV ekraanile sarja "Mustad lesed" seitsmes jagu, mis toob päevavalgele hoolikalt varjatud räpased saladused 𞍁Veera püüab kohaneda tõsiasjaga, et Juhan on elus. See tõmbab kriipsu peale pea kõikidele tema varasematele plaanidele. Juhan soovib naasta oma pere juurde, kuid Veera pole kindel, et ta on selleks valmis. Kahtlusi süvendavad Juhani hämarad saladused, mis nüüd üha jõulisemalt päevavalguse kätte ilmuvad.Posted by Eesti Televisioon on Friday, 30 October 2015