Meret ja Oliver üritasid pärast saadet pool aastat suhet hoida, mis aga kahjuks ei õnnestunud.

"Marina lapsed magasid, mina nutsin kõva häälega. Ei saanud üldse midagi aru, mis toimub. Olin täiesti šokis. Üritasin magama jääda. Olin vihane ja kurb, see oli midagi kohutavat!" kirjeldab Meret Õhtulehele pärast petmisest teada saamist vallanud tundeid.

Marina viskas aga selle sama Oliveri, kellega ta väidetavalt magas, kohe pärast salvestuse lõppu peast, saatis ka elukaaslase Kaido minema ning abiellus hoopis oma tõelise armastatu, Jaanisega, kellega tänaseks kasvatab ka ühist tütart.

Publikuga mõned päevad pärast saate eetrisolekut rääkides selgitab naine "Ma pole kunagi oma meest petnud! Ja jutt sellest, et saate ajal teise mehe last ootasin on puhas vale! Nagu ka see, et Jaanis vangis olnud oleks!"  Lisaks selgitab naine, et eelmise aasta juunis toimunud võtete järel püüdis ta Kaidoga veel suhet lappida ja sugugi mitte saate pärast, vaid muude probleemide tõttu läksid nende teed siiski lahku. "Mu mark on maha tehtud mitte millegi pärast. Miks Oliver valetas oma naisele, ma ei tea, aga nüüd, kui ta mu ees vabandab, pole sellest enam kasu. TV3 lubas ka vabandada valeväidete pärast, aga mis sellest enam!" sõnab ta veidi lootusetust hääles, ent ütleb ka: “Ma pole kellegi peale pahane ja tige."

VAATA saadet või loe altpoolt lugu edasi!

Teadaolevalt on selline "Vaprad ja ilusad" laadne stsenaarium esimene kord saate ajaloos, ehkki lahkuminekuid on olnud ennegi.

Kui Põltsamaal elanud Angela tuli 2010. aasta saates tagasi Hispaaniast, siis teatas tema mees Tõnis, et on vahepeal aru saanud, et hoopis sellised naised nagu Hispaania vahetusema, on temale sobivamad ja Angela lahkus kohvrit lahti pakkimata sellel samal õhtul kohe pärast perede viimast muljetamist ja kohtumist.

Samuti on lahku läinud 2009. aastal saates osalenud punkaritepaar Maria ja Margus, kelle suhe ei purunenud küll saates läbielatu pärast. Marial oli kodust eemal olles lihtsalt üle pika aja aega oma elu analüüsida ja vastav otsus vastu võtta.

Samuti on lahku läinud see pere, kus punkar Maria vahetusemaks oli: Ester ja Olev. Ester leidis nimelt, et elu mehega pole see ning otsustas proovida hoopis saate järel suhet naisega. Tema jõudis meedia veergudele pärast saadetki, kui iha.ee portaalis endale kaaslasi otsis provokatiivsete piltidega. (Võid vaadata SIIT)

Tõsielusarjad ei lõppe aga mitte alati tülide ja lahkuminekutega. Näiteks saates osalenud Jaanus sai pärast "Naistevahetust" aru, et armastab oma naist enim ning kihlus pärast saadet kallim Elinaga, kuigi seda kaamerate ees tegema ei soostunud, mida paljud ootasid.