"Kui Teid huvitab armastus- ja rahamaagia, igavese nooruse retsept, loitsimine ning maagilised kivid, siis on see saade mõeldud just Teile! Lisaks heidab Nastja pilgu Kuukalendrisse ja annab teada, mida praktilist ette võtta algaval nädalal, kui arvestada tähtede seisu", seisab TTV uhiuue saate "Nastjaga nõiaköögis" tutvustuses.

Saates näidatakse, kuidas valmistada maagilisi roogasid ja vastatakse küsimustele, mis paljude inimeste hingel: Kuidas leida armastust, tugevdada tervist, parandada oma rahaõnne? Milline on igavese nooruse retsept? Miks on oma igapäeva asjade planeerimisel kasulik jälgida Kuukalendrit? Kuidas kristallid meid aidata saavad?

Seega kõik need, kes dr Viktor Vassiljevi "Tervisevõtmest" vastuseid ei leia, võivad neid otsida Nastja nõiduslikust köögisaatest.

"Nastjaga nõiaköögis" esimene osa alapealkirjaga "Uus algus" on TTV eetris täna kell 20.30.

UUS saatesari Tallinna Televisioonis: Nõid Nastja annab nõu, kuidas parandada enda tervist, olla edukas tööl ning armuasjades ja palju muud. Piilu Nastja Nõiakööki juba 10. jaanuaril kell 20.30!Posted by Tallinna Televisioon (TTV) on Saturday, January 2, 2016