Taas kord pakub Coca-Cola PLaza filmigurmaanidele vaatamiseks laia valikut auhinnafilme ja moodsat kinoklassikat. Hää Filmi Nädala seekordseks avafilmiks on Colin Firthile parima meespeaosa Kuldgloobuse toonud ajalooline draama „Kuninga kõne“. Sellele järgneb kriitikuid ja ulmefänne positiivses mõttes üllatanud, pea olematu eelarve juures valminud „Koletised“. Mõlemad nimetatud filmid jätkavad kinolevis alates reedest, 21.jaanuarist.

Hää Filmi Nädala kavast võib leida mitmeid selliseid linateoseid, mis käimasoleval auhinnahooajal võitnud kamaluga erinevaid trofeesid ja mis ilmselt koguvad enda kontole nii mõnegi Oscari nominatsiooni. Nõnda jõuavad selle minifestivali raames siinse vaataja silme ette esmakordselt Darren Aronofsky „Must luik“ ja Coeni vendade vestern „Tõeline visadus“. Pärast PÖFFil filmile osaks saanud menu naaseb vaatajate ette Danny Boyle’i meisterlik „127 tundi“.

PÖFFilt on siinsesse kinolevisse jõudmas ka Soome film, Arto Haloneni lavastatud tõsieluline draama „Printsess“. Enne seda aga, kui film 28. jaanuaril Coca-Cola Plaza kavva jõuab, teeb linalugu kiire peatuse ka Hää Filmi Nädalal. Lisaks saab näha lõppenud PÖFFil mitmeid seansse viimse kohani välja müünud Mark Romaneki draamat „Ära lase mul minna“ (Never Let Me Go). Samuti on võimalik filminädala programmist leida paljude kriitikurühmituste poolt aasta parimaks linateoseks nimetatud ja hiljuti neli Kuldgloobust koju viinud David Fincheri „Sotsiaalvõrgustikku“.

Lisaks nendele uutele linalugudele on aga Hää Filmi Nädalal pakkuda kinofännidele kaht tõelist pärlit – kõikidel siinsetel kinofännidel on esmakordselt võimalus Eestis kinoekraani vahendusel kaasa elada Rober Zemeckise 1985. aastal valminud linateosele „Tagasi tulevikku“ (Back to the Future), mis on kindlustanud endale aastate jooksul koha nii filmifännide südametes kui ka kaasaegse kinoklassika kullavaramus. Filmikoopia on digitaalselt restaureeritud ja jõuab täies ilus siinse vaatajani esmaspäeval, 24.jaanuaril!

Samuti jõuab Hää Filmi Nädala programmis vaatajate ette James Cameroni kassahiti „Avatar“ pikendatud versioon 3D-formaadis. Sellest eriväljaandest võib leida 9 minutit algupärasest kinoversioonist välja jäänud stseene ning stseenide pikendusi. Igal juhul on tegu taas kord esmakordse võimalusega nautida „Avatari“ pikendatud versiooni Eesti kinosaalis!

Tähelepanu! Filmid „Tagasi tulevikku“ ja „Ära lase mul minna“ ning samuti „Avatari“ pikendatud eriversioon jõuavad filminädala kavasse ilma tõlketa. Filmid on inglise keeles!