"Ma ausalt ei tea. Ja ma ei ürita salapärane olla. Keegi meist ei tea, kas sari saab neljanda, viienda või kuuenda hooaja," sõnas ta ajakirjaniku küsimusele, kas sari ikka jätkub ja millal.

Loodetavasti on näitleja lihtsalt ajast maas, sest jaanuarikuus kinnitas sarja produtsent Steven Moffat, et töötab sarja uue hooaja kallal.

Küll aga läheb ilmselgelt veel päris kaua aega, enne kui sari taas teleekraanile jõuab. Õnneks saabki siis üldsus pisut taas Bradway'le naasnud Cumberbatchist puhata, sest ta ise muretseb, et on ennast üle eksponeerinud. "Ma ei talu mõtet, et kellelgi on minu nägemisest juba süda paha, kuigi ma ei süüdistaks, kui see nii oleks. Ma olen ennast üle eksponeerinud. See kõlab päris räpaselt," sõnas ta, kuid lisas, et on uhke iga viimse kui projekti üle, mille ta on ette võtnud.

Kolm hooaega üle maailma menukalt jooksnud "Sherlocki" kaasprodutsent Mark Gatiss aga kurtis, et üks sarja suurimaid muresid on näitlejate graafikud, sest nii Cumberbatch kui ka Watsonit mängiv Martin Freeman on pidevalt hõivatud oma teiste, sealhulgas suurejooneliste kassahittide filmimisel.