2005. aastal tunnistas mees uurimise ajal, et omas metakvalooni ehk narkootilist ainet sisaldavat Quaalude'i ravimit, eesmärgiga seda naistele uimastamiseks ja vahekorraks anda. Dokumentidest selgub, et ainet sai vähemalt üks naine ning veel mõned inimesed.

Esmaspäeval uudisteagentuuri The Associated Press käsutusse jõudnud dokumentidest selgub ka, et Cosby advokaatide sõnul süüdistajad teadsid, et nad ainet koomikult saavad.

Juhtumid leidsid väidetavalt aset aastatel 1965-2005 ning käisid sama mustri järgi: kuulus näitleja lähenes noortele naistele, kes unistasid karjäärist Hollywoodis ning lubas neid aidata. Olles meelitanud nad endaga kaasa, pakkus ta neile enda sõnul rahustavaid tabelette, et nad seejärel vägistada.

Cosby advokaadid on näinud kurja vaeva, et materjale salajas hoida, sest see võib näitlejale piinlikkust valmistada, ent kohus otsustas siiski uudisteagentuuri palve peale avalikustada osa, selgitades: "Tugev kontrast avalikult moraalse Bill Cosby ning kohatustes süüdistatud Bill Cosby vahel õigustab AP palvet ning nende kaudu kõrgendatud avalikku huvi."

Bill Cosbyt ei ole süüdi mõistetud.