Kui Arno Hiiumaal sadamasse jõudis, oli praam juba läinud, võiks parafraseerida "Kevadet".

"Mina ei otsustanud mitte, et peole ei lähe," tunnistab viimased 11 aastat Hiiumaal elanud Arno Liiver Publikule. "Praam otsustas."

Mees räägib, et kui tema sadamasse jõudis, sai ta vaid kurvalt praamile järele lehvitada. "Olen endas pettunud. Oleksin väga tahtnud koos Riinaga auhinda vastu võtta ja Kruusemendiga paar sõna juttu rääkida," on Liiver kurb, et Tartusse sõit katki jäi. Üldiselt püüab mees kõikidest taolistest üritustest ikka osa võtta, et vanade tuttavatega kohtuda ning vanu aegu meenutada. Paraku tuli tal eilset galat teleri vahendusel jälgida.

Tagasihoidliku mehena ei taha Liiver päris otse öelda, et Arno ja Teele on ka tema arvates sajandi filmipaar, kuid usub, et "Kevade" ja "Viimne reliikvia" on ikka eestlaste lemmikfilmid läbi aegade olnud. 

Arno Liiver on juba 11 aastat Hiiumaal elanud. Eluolud saarel pole aga kiita. "Tööd on nii, et tapab, kuid sissetulekut pole," räägib Liiver, kes on hetkel töötu. Siiski ei ole mees positiivset nooti oma elus kaotanud ning kiidab, et ilm on täna Hiiumaal erakordselt ilus.