Tulise loomu poolest tuntud Kerro, kes isegi saatest osa võtnud, saabus sedapuhku saatma oma meediumist kallimat Aleksandr Šepsi, kes koos ühe teise sensitiiviga põlengus hukkunud laste juhtumit oli palutud appi lahendama. Paraku ei teadnud Kerro, et selleks teiseks kutsuti eelmise hooaja "Selgeltnägijate tuleproovi" võitja Viktoria Raidos – ainus sensitiiv peale tema oma elukaaslase, kes talle kahe osaletud hooaja jooksul nõidade võitluses "pähe" on suutnud teha. Et Raidos ja Kerro on algusest peale varjamatult rivaalitsenud, siis ei saanud nüüdki konfliktist mööda, ent suurema löögi alla sattus Šeps.

"Oleks ma teadnud, et tema siin on, ma poleks üldse tulnudki! Sa tahad temaga ******!" vandus Kerro Šepsi peale. Et rivaal juba kohal ja draama lahti, ei andnud Kerro enam alla: nüüd peab tema saama ka saates osaleda! Nii nõudiski eestlanna endale rahva rõõmuks välja võimaluse samuti juhtumi lahendamisel kaasa lüüa.

Aleksandr Šeps, kes eelnevalt saates mainis, et mees peab alati naisest tugevam olema, vaid naeris kogu juhtumi peale. "Ma ei tea, mis see oli. Kas professionaalne vaen või eitede viha, aga mina olen meelitatud!"

Hiljem on mikrofonidest kuulda, kuidas Šeps vabandab "tsirkuse" eest, mille Kerro korraldas.

Nii nagu kogu saatesarja puhul jääb ka siin õhku suur küsimärk ja igaühe enda arvata, kas oli toimunu nüüd päriselt või dramaturgi töö.