“Mehed ja naised” on silmaringi avardav meelelahutussaade, mis otsib lustakas võtmes populaarteaduslikke seletusi meeste ja naistele vahelistele üldlevinud arusaamadele, erinevustele ning klišeedele.

Miks ikkagi naised ihkavad šopata, samas kui mehed saavad sobiva hilbu kätte sageli esimesest poest? Miks on meestel orienteerumine paremini käpas? Miks kasutavad naised oma mõtete väljendamiseks rohkem sõnu kui mehed? Miks ei tea mehed, mis nende kaasadel seljas on?

Kristjan Jõekalda ja Liina Randpere juhitud erisaates kohtub hariv populaarteadus lõbusa mängulisusega. Stuudios kommenteeritakse, eksperimenteeritakse ja vaieldakse tuliselt, seda ikka selleks, et mõista, miks naised ja mehed on nõnda erinevad ja kuidas erinevate sugude mõttemaailm töötab. Saatesse on pikitud ka teaduslikke videolõike, mis selgitavad meeste ja naiste erinevate käitumismudelite põhjusi.

“Mehed ja naised” kutsub ka kõiki televaatajaid saates kaasa lööma, sest saate käigus tehtava testi tulemusena selgub, kas vastaja mõttemaailm on naiselik või mehelik - sõltumata sellest, mis soost ta tegelikult on.

Lustakas koguperesaade “Mehed ja naised” on Kanal 2 ekraanil juba täna kell 20.30, kohe pärast kodumaist huumorisarja “Heeringas Veenuse õlal”.