Ärapanija alustab taas Eesti vaimse põllumaa harimist! Tänaseks juba 10 aastat ekraanil olnud saade tahab ikka kiiremini, kõrgemale ja kaugemale. Juurel, Kivistikul ja Sepal on ikka vaja nina toppida kõigesse sellesse, kus viga on laita.

Esimeses saates analüüsivad ühiskonna valvekoerad, kuidas mõjutab Siim Kallase kojunaasemine Eesti elu. Muuhulgas paljastavad mehed Vene infosõja Eesti televisioonis ning kuulavad salaja salvestatud telefonikõnesid. Mööda ei saa ka suurepäraste muusikatalentide uutest hittidest.

Alates tänasest muutub ka kodumaise põnevussarja “Mägede varjud” eetriaeg. Sari on Kanal 2s alates tänasest laupäeviti kell 19:35, kohe pärast “Reporter+”. Seriaali keskmes on Meekrite perekond: pereisa Madis (Jaan Rekkor), ema Maria (Marika Vaarik), poeg Kalev (Tiit Sukk), poja pruut, pereisa Madise endine kallim Merilin (Marilyn Jurman) ja vanaema Imbi (Helene Vannari). Teistes osades: Margus Tabor, Piret Kalda, Indrek Sammul jpt.
Tänases osas otsustab Gruusiasse aristokraatidest sugulasi otsima läinud vanaema Imbi asja jälle tõsiselt käsile võtta. Gruusias on Meekrite teed ristunud ühe kahtlase ajakirjanikest paarikesega - Arturi (Mait Malmsten) ja Stellaga (Harriet Toompere). Täna räägib aga Artur end kogematta sisse ja selgub, et tema Gruusias viibimise kavatsused on hoopis teised kui esialgu tundus.