Anu, kas sa oma praegust tööd ajakirjanikuna ka selle kõrvalt jätkad edasi ja milliseid tegemisi ja projekte sul veel käsil on hetkel?

Jätkan Elu24 ja Naine24 peatoimetajana. Reisisaate tegemine võtab vaid tükikese minu pühapäevast. Hetkel lihvin ka üht moesaadet Soomes, aga sellest lähemalt juba uuel aastal.

Kas see, et saade jooksma just Tallinna TVs hakkab, kuidagi sinu otsust nõustuda ka mõjutas või pikemalt kaaluma pani?

Pigem mõjutas minu otsust saates kaasa lüüa tõik, et pakkumise tegi produktsioonifirma Ruut. Kaupo Karelsoni taktikepi all olen kaasa löönud mitmetes teleprojektides nii Eestis kui Soomes ja koostöö on olnud super tore. See, et saade hakkab jooksma Tallinna TVs, oli tõepoolest pisuke üllatus, aga... Tegelikult, kui järgi mõelda, siis olen ju tallinlane ja sel juhul miks mitte. Ja olgem ausad, janunen kohutavalt ka professionaalse telekoolituse järgi ja seda ma antud juhul ka Ruudu poolt pakutavast projektist ka kamaluga saan.

Mis sind selle saate juures enim motiveerib? Palk? Väljakutse?

Mis siin ikka keerutada, loomulikult motiveerib mind palk. Ja kuna olen kirglik reisihuviline, siis raha kulub just maailma avastamiseks alati marjaks.

Oled sa ise vaadanud seda saadet hiilgeaegadel? Mis sind selle juures köitis, mis ehmatas-naerutas?

Sel ajal, kui Aunaste saade Eestis laineid lõi, elasin mina välismaal ja õiget maiku kahjuks sellest ei saanudki. Aga mäletan, et Aunaste reisisaatest kirjutati ja räägiti palju. Kuulsin sellest pea iga kord, kui kodumaad väisasin. Siis mõtlesin küll, et kes see imeloom Aunaste on, kellest kõik vahetpidamata vahutavad. Saatest mingeid meenutusi ja kordusi olen hiljem näinud. Need olid väga meeleolukad. Ekstra klass oli Aunaste rafineeritud huumor, kostüümid ja soeng.

Kas sa ei pelga, et paljud eestlased on realityte ja sedasorti saadetega tänaseks ka teatavas mõttes ära hirmutatud ja see pole enam nii menukas kui varem?

Ma ei usu, et realityd on inimesed ära tüüdanud või hirmutanud. Pigem ollakse seal osaledes ettevaatlikumad ja vaos hoitumad. Head realityt vaadatakse alati.

Mina soovitan reisilembelistel ja mõnusa huumorimeelega inimestel selles saates kindlasti osaleda! Luban omalt poolt, et kedagi ma saates paljaks ei koori ja nahka ei pista. Pigem on saade täis naeru, väikeseid vimkasid ja kõik osalejad jäävad seda kindlasti meenutama, kui oma elu üht meeleolukamat ja päikeselisemat nädalavahetust ühel hallil ja pimedal aastaajal.