Peakülalisteks on Anu Saagim koos ema Tiina, õe Gea ja Gea tütre Lisaga. Seekord on tõesti külas täiesti teistsugune Anu, kes Bravuuritarile kohaselt näitab end avalikkusele harva perekesksena, kuid Mairele avaldab siiski: "Me hoiame ema ja õega väga kokku ja veedame tähtsad päevad alati koos". Anu lisab veel, et tema ema on nagu hea haldjas, kes kodus kõik korras hoiab ja lastel silma peal.

Šampanja avatakse eht Anulikult siiski: "Ükski minu pühapäev ei möödu ilma šampanjata, selle kombe õppisin Ameerikast!", kus Sinagi oled olnud, vaatab Anu Mairele kavalalt otsa. Õde Gea on Anu vastand oma rahuliku ning malbe loomuga. "See oleks emale liig, kui me mõlemad oleksime temperamentsed nagu Anu," ütleb ta vaikselt.

Anu temperamendile sobivalt kõlavad saates samba ja merengerütmid L´Dorado uute lugude hulgast. Stuudio on täis elevust, kaks diivat pole ju kohtunud päras Maire Aunaste monotükki, kust Anu Saagim oleks peaaegu lahkunud Maire naljade pärast. "Kas küsimused on ette valmistatud?" jätkab Anu Mairele laste šampust valades. "Ei ole," vastab saatejuht, varjates naeru ning meeskond saab aru, et tuleb meeleolukas saade.

Hoogsat tantsumuusikat teeb L´Dorado, käiakse Tõnis Siiguriga trendikaid suvetoite tegemas restoranis Noa ja räägitakse veel nii mõnigi naljaks perelugu, mida siiani keegi ei tea, näiteks nagu seegi, et oma julge käitumise ja paharetliku iseloomu on Anu pärinud oma vanaemalt.

"Tõuse ja sära" on koguperesaade, mis tagab hea tuju ja annab ideid, mida hakata peale pühapäevaga.