Kinnistusregistri andmetel ostis telesaate „Kodutunne“ produktsioonifirma Õuetuba OÜ mullu 25. jaanuaril Rae valda Karla külla 286 ruutmeetri suuruse maja. Internetis müügikuulutuses oli maja hind 295 000 eurot. Selles elab Kristi Nilov perega, mida kinnitab ka naabruses elav naine.

OÜ Õuetoa sissetuleku taga on suuremas osas heategevusliku saate „Kodutunne“ tegemine, mida ta müüb telekanalile Kanal 2. Samuti laekuvad produktsioonifirmale annetused, mida „Kodutunne“ kasutab selleks, et abivajajate elamistingimusi parandada.

Loe refereeritud artikli täisteksti Õhtulehest.

Kuulutuses kirjeldati uhket maja nii: "Maja esimesel korrusel on suur avatud elutuba, köök, magamistuba, mille juurde kuulub garderoob, külalistetuba, vannituba koos tualetiga ja garderoobiga esik. Elutoast avaneb läbi kahe korruse õhuruum, mis koos suurte aknapindadega muudavad kogu hoone seest valgusküllaseks ja hästi avaraks ning maja päikesepoolses küljes suuremõõtmeline aken, mis avaneb lükandaknana, et pääseda aiapoolsele terrassile.Hubasust lisab ka dekoratiivne biokamin."

"Teisel korrusel on avatud kabinet, kaks lastetuba, ühest lastetoast on pääs ka maja loodeküljel asuvale rõdule, trepihall, suur duširuum koos tualetiga.Siseviimistluses on kasutatud üle kõrgema hinnaklassi tooteid. Põrandakatteks on nii õlitatud tammelaud kui lakitud tamme laudparkett, lastetubades põrandatel pehmenduspadjaga korkmaterjal, sanitaarruumides keraamiline plaat. Kogu majas olevad siseuksed on lahendatud väga praktiliselt lükanduste näol.
Müügihinna sisse on arvestatud kogu majas olev mööbel, valgustid, aknakatted ja kodutehnika. Köögis keraamiline pliidiplaat tootjalt Gorenje, kahepoolne suur külmkapp tootjalt Liebherr, kohvimasin Jura, küpsetusahi Zanussi, mikrolaineahi Elektrolux."

"Keldrikorrusele on välja ehitatud täiuslik saunakompleks koos aurusauna ja basseiniga, milles nii mulli kui vastuvoolu võimalus. Otse saunaruumidest pääseb kaminaruumi, milles mõnusaks äraolemiseks kõik olemas. Baarimööbel, kaks külmikut (sealhulgas ka veinikülmik), kamin, lauad ja pingid. Säilitamaks privaatsust, on maja kaguküljel süvendatud maapinda sauna ja kaminaruumi tasandini ning sinna on rajatud varikatusega mõnus äraolemise koht, mis kasutusel saunaesise puhkenurgana ja terrassil on ka gaasiküttega kümblustünn. Maja ümber on kaunilt kujundatud iluaed, laste tarbeks rajatud mänguväljak."