Ellujäämisretke juhtinud instruktor Erki Vaikre ülesanded olid kahtlemata põnevad ja saateosaliste kasutatud lahendused ehk abiks ka televaatajatele. Arvatavasti ei tuleks paljud talvel metsa autoga kinni jäänud selle peale, et masina katusele ahi ehitada (Vaikre julgustab, et kindlustus peaks sellist tegu mõistma) - nüüd ehk pääseb nii mõnigi eluga. 

Võistlejameeskonnad said autoahju tegemisega paremini hakkama kui sprotilampidega, kus konservikarbi keskele tuli auk uuristada, marlisidet sprotiõlis leotada ning august üks ots läbi tõmmata - ei Ojuland ega Alender suutnud sprottide söömisegagi hakkama saada. Autokatusele lõkke tegemisel tulid kasuks tule tegemise oskused, mille lahendamisel näitasid emma-kumma meeskonna liidrid Pomerants (kes on kambas Alenderi ja Ojulandiga) ning Helme (kambas Raua ja Korbiga). Hiljem tuli metsas öö veeta ning lõkkel odrakruupidest, vähesest lihast ja sibulast meeskonnale õhtusöök valmistada. 

Saade lõppes häälte jagamisega ning saadet tõusis juhtima Marko Pomerants. "Päeva algusest peale oli Marko heas mõttes teistele eestvedajaks ja juhendajaks ning seda täiesti isetult, pretendeerimata juhirollile, " põhjendas Vaikre Pomerantsile antud maksimaalset punktisummat (kokku punkte 4). Teise koha ja 2 punkti sai Martin Helme. "Ta on tublisti asju eest vedanud ja mehe moodi tööd teinud, saanud eri ülesannetega hakkama ja näitas üles käelist oskust," kommenteeris Vaikre. 1 punkti teenis ka Liina Raud, oma optimismi ja pealehakkamise pärast. Teised jäid paraku puntideta, kuid saavad võimaluse vahe tagasi teha juba uue nädala saates, kus võistlejad muuhulgas raba ületama viiakse.

Millise mulje jättis saade Sulle? Kes poliitikutest jättis endast kõige parema mulje? Anna teada kommentaariumis!