Filmi tootja on produktsioonifirma Amrion OÜ (“Klass” 2007, “Mina olin siin” 2008, “Polli päevikud” 2010) ja kaastootja Prantsuse filmitootja TS Production, mille viimase 2 aasta jooksul valminud mängufilmid on olnud väga edukad. „Séraphine“ (Eesti kinodes 2009. a kevadel) võitis 8 Césari, „Ordinary People“ (kaastootja Serbia) esilinastus eelmisel aastal Cannes Directors Fortnights programmis. Mängufilm „Madmoiselle Chambon“, mis esilinastus oktoobris 2010 Prantsusmaal, sai väga hea kriitika ja ka suure vaatajanumbri osaliseks. Nende viimane film on Kanadaga koostöös valminud „Incendies“, mis esilinastus Toronto filmifstivalil ning on linastunud Veneetsias, kandideeris sel aastal võõrkeelsele Oscarile. Teine filmi kaastootja on tunnustatud Belgia filmitootmisfirma La Parti Productions.

Aastal 2008. valiti „Veel üks croissant“ esimese eesti projektina Cannes‘i filmifestivali Cinefondation´i projektiturule L´Atelier.

“Veel üks croissant” on inimsuhete draama kahest eesti naisest Pariisis. Eesti väikelinnast pärit Annel avaneb võimalus teha tööd Pariisi kesklinnas hooldades suitsiidikalduvusega vanaprouat. Üksildase suurlinna ilmadaami ja provintsihooldaja suhe kasvab üle inimlikuks sidemeks, mis annab mõtte nende edasiseks eluks.

Filmi peaosades on Laine Mägi ja legendaarne prantsuse filmidiiva Jeanne Moreau (mänginud selliste režissööride nagu François Truffaut, Michelangelo Antonioni, Orson Welles, Elia Kazan, Rainer Werner Fassbinder, Wim Wenders jt. filmides). Meespeosas prantsuse näitleja Patrick Pineau. Filmi kõrvalosades on eesti näitlejatest veel Ita Ever, Piret Kalda, Ago Anderson, Roland Laos, Helle Kuningas, Helene Vannari ja Tõnu Mikiver.

“Veel üks croissanti” stsenarist-režissöör on Ilmar Raag, kelle eelmine mängufilm “Klass” on üks Eesti edukaimaid filme (osalenud üle 60 rahvusvahelisel festivalil, saanud 25 auhinda ja müüdud 91 riiki). Prantsusepoolseteks stsenaristideks on Agnès Feuvre ja Lise Machebeauf. Filmi operaator on Cesar´iga pärjatud Laurent Brunet Prantsusmaalt.

Film võetakse üles Eesti erinevates väikelinnades ja Pariisis.