Vana-aastaõhtu pärliks on aga kell 20:15 algav “Aastavahetus Kanal 2ga”, kus ekraani vallutab teletandem Teet Margna ja Kristjan Jõekalda ning nende kümned tuntud ja armastatud külalised.

Kanal 2e aastavahetuspäeva pärliks on mitmetunnine “Aastavahetus Kanal 2ga”. Teet Margna ja Kristjan Jõekalda juhitud hoogne aastalõpu-show on tulvil põnevaid külalisi, muusikat, tantsu, nalja ja ootamatusi.

Külas on Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaar, Gerli Padar ja Martin Parmas, Sepo Seeman ja Madis Milling, “Naabriplika“ peaosalised Loore Martma ja Harry Kõrvits, Marko Matvere ja Tiit Pruuli, Getter Jaani ja Maia Vahtramäe, Koit Toome, Mart Juur, Chalice, Ivo Linna, Gerd Kanter, Nikolai Novosjolov, Contra, Piret Järvis, Erki Nool, Krista Lensin, Karl Madis ja paljud-paljud teised.

Õhtu teemad on seinast seina – armastusest keskeakriisini, tundmatuks olemisest kuulsuse pähelöömiseni. Kõikjal on ka Kristjanil ja Teedul oma isiklikke lugusid jagada ja tulemata ei jää ka suurepärased laulunumbrid nii neilt, kes ei oska laulda kui ka neilt, kes seda suurepäraselt oskavad.