Eile välja kuulutatud tänavuste Kuldvaarikate nominentide nimekiri paljastab, et "Videviku" saaga viimane film on auhinnale esitatud muuhulgas halvima filmi, halvima meespeaosa, halvima naispeaosa ning halvima režissööri kategoorias, vahendab E! Online.

Filmis peaosa kehastav Kristen Stewart on esitatud halvima peaosalise "preemiale" ka tema filmi, Lumivalgekese muinasjutul põhineva  "Snow White and the Huntsman" eest. Ka on Kristen Stewart ja Robert Pattinson, vampiirisaaga eepiline armastajapaar, esitatud kõige halvema ekraaniromansi auhinnale.

Kuldvaarikaid jagatakse sel aastal juba 33. korda. Auhinnatseremoonia, kus jagatakse välja ka vähem kui 5 dollarit maksvad trofeed, toimub 23. veebruaril 2013, päev enne Oscarite galat.

Halvima filmi preemiale kandideerivad veel "Battleship", "The Oogieloves in the Big Balloon Adventure", "That's My Boy" ja "A Thousand Words". 

Naisnäitlejatest on Kuldvaarikale teiste seas esitatud veel Katherine Heigl, Milla Jovovich ja Barbara Streisand. Meestest pole sel aastal suutnud muljet avaldada (või lausa vastupidi) Nicolas Cage, Eddie Murphy, Tyler Perry ja Adam Sandler.

Kõrvalosades ähvardab preemia langeda osaks näiteks Jessica Bielile, Rihannale ja Jennifer Lopezile ning meestest David Hasselhoffile ning koguni 90ndate superstaarile Vanilla Ice'ile. 

Täielikku nimekirja Kuldvaarikas 2013 kandidaatidest saad vaadata E!Online lehelt.

Vaata Kuldvaarikate tänavusi nominente välja kuulutavat videot: