1. Seriaali staarid: Mis oleks „Halvale teele“ põhinäitleja Bryan Cranston’ita? Sarja „Sild“ naispeaosas särab imeline ja andekas Diane Kruger, kes mängib suurepäraselt välja sotsiaalselt düsfunktsionaalse Sonya Crossi rolli. Temaga samaväärselt haarab vaataja enda lummusesse mehine Oscari nominent Demian Bichir.

2. Vihatud lemmiktegelased: Suur osa „Halvale teele“ fännidest vihkas ja armastas samaaegselt Anna Gunni poolt kehastatud Skyler White’i. Seriaalis „Sild“ on vaatajates sarnaseid tundeid sütitamas Annabeth Gish poolt mängitud lesknaine Charlotte Millwright.

3. Ebatavaline vägivald: „Halvale teele“ on tuntud telesarjale ebahariliku vägivalla poolest, mis on märksa loomingulisem tavapärasest tulevahetuses. Ka dramaatiline „Sild“ suudab televaatajaid ootamatute lahendustega hämmastada.

4. Kirjandusklassika: Telesarja „Sild“ värvikad ja sügavad dialoogid on kui uue ajastu kirjandusklassika. Vaadake kasvõi sarja esimese hooaja lõpuosa, kus Demian Bilchri kehastatud Marco on kui Goethe’ Faust, kes kaupleb Fausto nimelise kurikaelaga oma hinge eest.

5. Värvikad kurikaelad: Fausto oli üks meeldejäävamaid kurjategijaid sarja esimesest hooajast. Teises hooajas teeb oma debüüdi kurikaelana noor sakslanna Franka Potente. Näitlejatar kirjeldab oma tegelast kui enesekindlat inimest, kes ei hooli rahast ega karda surma, mis teeb temast ühe ohtlikuima tüübi, kelle järgmist sammu on raske ette ennustada. 

6. Unustamatu pildikeel: Pilt räägib rohkem kui tuhat sõna. „Halvale teele“ oli tuntud oma värvika pildikeele poolest. Fausto korraldatud tulekahju või kapp täis rahapatakaid pole just võrreldav Skyler White panipaiga sisuga, kuid „Sild“ liigub õiges suunas ka selles vallas. 

7. Tipptasemel näitlejad: „Halvale teele“ seriaalis nägime mitmeid komöödiatest tuttavaid näitlejaid nagu Bob Odenkirk, Bill Burr ja Lavell Crawford. „Sild“ andis Scooby-Doost tuntud Matthew Lillardile narkosõltlasest reporteri rolli ning tundub, et ta saab selle rolliga suurepäraselt hakkama mõjumata liiga koomiliselt või traagiliselt.

8. Muusika: „Halvale teele“ kasutas mitmeid kuulsaid muusikapalu, et anda sarjale just see viimane, oluline lihv kindlustamaks unustamatu elamus. Tasub vaid meenutada seriaalis kõlanud Badfingeri laulu „Baby Blue“. Mariachi versioon Bon Jovi „Livin on a Prayer“ on vaid üks näide „Silla“ muusikavalikust, mis ei jäta külmaks kedagi.

9. Ühine osatäitja: Emily Rio, kes mängis seriaalis „Halvale teele“ Jesse Pinkmani tüdruksõpra teeb kaasa ka „Sillas“. Mida enamat võikski tahta!

Telesarja „Sild“ teist hooaega vaata juba täna kell 21.00 FOX kanalil. Sari on eetris igal neljapäeval kell 21.00.

Vaata sarja teist hooaega tutvustavaid videosid SIIT.