Kontsert on järelvaadatav 5. detsembrist kuni 6. jaanuarini, ülekannet on võimalik vaadata korraga ühest seadmest. Ülekanne on järelvaadatav piiramatu arv kordi. Kontserdi digipileti hind on 4.99 €. Seda on võimalik soetada sama lihtsalt nagu Ekspress Meedia väljaannetes artikleid osta, sisestades mobiiltelefoni numbri ja summa lisandub su telefoniarvele.

Järgnevatel vaatamistel küsitakse Teie telefoninumbrit vaatamisõiguse tuvastamiseks. Probleemide ja küsimuste korral pöörduge support@videolevels.com.

Kes soovib, saab nautida Kadri Voorandi kontserti ka suurelt ekraanilt läbi Starmani videolaenutuse. Kontsert on Starmani videolaenutuses järelvaadatav kuni 6. jaanuarini.

Vaata pilte kontserdist!

Vaata galeriid kontserdile saabujatest!

Kontsert on järelvaadatav terve detsembrikuu jooksul Delfis ja Starmani videolaenutuses. Starmani videolaenutuses on seda võimalik näha alates 5.detsembrist.

"Meie teada on Kadri kontsert Eestis esimene, mis on sellisel moel järelvaadatav. Adele´i ballaadid Eesti parima naislaulja esituses sobivad ideaalselt jõulupühade ajal nautimiseks," sõnas Teder.