Staari õde poleks ealeski suutnud ette kujutada, et peab kunagi abi otsima selgeltnägijalt, kuid perekonda tabanud mure ei jätnud naisele muud valikut. Vene väljaanne “StarHit” korraldas Natalia Firskele kohtumise “Selgeltnägijate tuleproovi” kümnenda hooaja võitja Mohsen Noruziga, et loosse selgust tuua.

Kuna pärast ema kaotust elab Friske poeg koos oma isaga, siis on sugulaste võimalused poissi aidata piiratud. Natalia on endast väljas, sest nägi teda viimati eelmisel suvel. Ta palus sensitiivil prognoosida Platoni edasist käekäiku.

“Me ei taha teda ära võtta, lihtsalt temaga kohtuda,” rääkis murest murtud Natalia ning tunnistas, et Platonil pole oma ema surmast õrna aimuga. “Ta arvab, et Žanna on ikka veel haiglas.”

Kibedus pereliikmete vahel ei ole ainult põhjustanud konflikte, vaid sama halvasti mõjutanud ka poissi, kuid sensitiivi sõnul varsti olukord muutub — kõik näitab, et Žanna vanemaid ja õde ootab lähitulevikus võimalus Platoniga kohtuda.

"Sa näed teda, kui ta saab 3aastaseks, aga elama jääb ta siiski oma isaga," kinnitas Mohsen Noruzi.

Mohsen ütles Nataliale, et tema probleemid on seotud tema endaga: “Ma annan teile nõu olla vähem närviline. Te suunate palju energiat perekonnas tekkinud probleemidele ja see on enesevigastamine. Õppige mõningatest asjadest lahti laskma ja rohkem headele asjadele mõtlema.”

Natalia näitas seepeale sensitiivile pilti enda vanaemast: “Pauline suri 8. juulil ehk Žanna sünnipäeval ja just siis meie pere mured algasidki. Tema mõju tunneme me siiani.” Staari õde kardab, et need sündmused võivad omavahel seotud olla.

Mohsen seda teooriat ei kinnitanud, kuid Žanna elu oleks tema sõnul olnud võimalik päästa. “Tema elujoon oli 37aastaselt justkui vastuolus. Oli vaja teha uuringuid, et teada saada, kas on eelsoodumus vähile või mitte, aga ta vist ei suutnud arsti juurde minna. Võib-olla oleks olnud võimalik midagi teha, kuid tema šansid olid 50 kuni 50.”

Pärast Žanna surma on läinud liikvele jutud nagu tema armastatu Dmitri oleks lauljatariga koos olnud vaid tema raha pärast. Noruzi lükkas neid väited aga koheselt ümber: "Žanna ja Dmitri vahel oli tugev armastus, aga tundub nagu ilus paar oleks olnud neetud. Dmitri on pigem lõtv, läheb kiiresti võõra mõju alla. Aga Platonit armastab ta hullupööra."