Pärast Jaapanis filmitut Paul vabandas ja lubas, et on enda õppetunni kätte saanud ning mõistab oma viga. Ta puhkas kolm nädalat videokeskkonnast, ent naases klippidega, kus annab elektrišokke surnud loomadele ning reklaamib eluohtlikku “pesukapsliväljakutset”. Noormehe publik on suuremas osas varateismelised, mistõttu on selline eeskuju näitamine üliohtlik. Kuigi Paul naasis Youtube’i videoga, mis rääkis depressioonist ja enesetappudest üsna kaalutletult, naases noormees oma tavalisele rajale ning tema filmitu oli jälle viisakuse piirimail olevad naljatamised.

Reedel postitas Youtube oma Twitteri kontole, et noormehe käitumise tõttu ei näita nad ajutiselt noormehe videote juures reklaame, mistõttu ei teeni Paul ka raha. Kõneisiku sõnul kaalus videokeskkond otsust väga tõsiselt: “Me ei langetanud sellist otsust kergekäeliselt, ent usume, et ta on näidanud oma toodangus käitumismustrit, mis kahjustab nii reklaamiandjaid kui ka tegelikult näitab halba mõju laiemale üldsusele.”

Ei ole teada, kui palju Youtube’i otsus noormehe rahalist seisu kahjustab, kuna Paul teenib raha ka fänninänni müügist, mida tema 63 miljonit jälgijat ka innukalt ostavad. Siiski hindas veebisait Social Blade, et Paul võis teenida ainuüksi jaanuaris, mil ta oli kolmenädalasel pausil, üle 30 000 euro videokeskkonnas näidatud reklaamide pealt.

Praegune karistus on karmim sanktsioon, mis noormehele on osaks saanud pärast tema kahtlaseid videoklippe. Pärast “enesetapumetsa” videot eemaldas Youtube tema kanali priviligeeritute seast, ent usutavasti ei toonud see nii suurt kahju kui praegune kraanide kinni keeramine.