"Hollywood peaks tundma häbi selle üle, et teda koguaeg kiidab!" kirjutab Mia Farrow ja Woody Alleni tütar New York Timesile adresseeritud avalikus kirjas, milles ta kirjeldab väga detailselt, mida isa temaga lapseeas tegi ja kuidas see ta psüühikale mõjus.

"Kui ma olin 7-aastane, siis võttis isa mul käest kinni, viis pööningulaadesse hämarasse ruumi, käskis kõhuli lebada ja venna mängurongiga mängida. Seejärel kasutas ta mind seksuaalselt ära," kirjeldab Farrow.

"Ma vihkasin seda, kui ta oma pöidla mulle suhu toppis, ma vihkasin seda, kui pidin temaga linade vahele pugema ja seda, kuidas ta mulle oma pea sülle pani ning sisse ja välja hingas. Püüdsin ta eest peituda, kuid ta leidis mu alati üles," paljastab naine.

"Aga mis siis, kui see oleks olnud sinu laps, Cate Blanchett või Alec Baldwin? Kui see oleks olnud sina, Emma Stone? Või sina, Scarlett Johansson. Sa tundsid mind väikse lapsena, Diane Keaton. Oled sa mu unustanud?" pöördub Dylan mitmete Hollywoodi staaride poole. Woody Allen pole süüdistusi veel kommenteerinud.