Beverly Hillsi kohus lükkas istungi edasi neljapäevani. Süüdistuse kohaselt varastas Ryder mitmesuguseid riideesemeid ligi 5000 dollari väärtuses.

Staari advokaat ütles, et Ryder ei saanud kohtusse tulla, kuna ta küünarnukk sai kohtuhoone ees toimunud meediarünnakus vigastada. Advokaadi väitel vajab ravi Ryderi parem käsi, kuid vahejuhtumist tehtud filmivõtetel oli näha, et ta haaras koheselt pärast intsidenti kinni vasakust küünarnukist.

Advokaat Mark Geragos saabus istungile üksinda, aga kohtunik nõudis ka kohtualuse kohale. Ryder saabus tund aega hiljem ning sattus kohtuhoone ees tungelnud reporterite piiramisrõngasse. Tekkinud rüsinas sai näitlejanna kaameraga pihta. Intsidendis sai vigastada ka üks kohtuametnik.

Ryder ise eitab varguskatset, mille eest kohus võib määrata maksimaalse karistuse 3,5 aastat. Ta väidab, et liikus lihtsalt ühest osakonnast teise ning kavatses kogunenud asjade eest maksta hiljem. Politsei teatel leiti Ryderi kotist valuvaigistit ka oksükodooni, mille omamine eeldab retsepti.