Liis Lemsalu on aastaid erinevatel esinemistel ja üritustel oma stiiliga silma jäänud ning nendib, et tema stiil läbi põimunud nii 1990ndatest kui ka erinevatest loodustoonidest. „Kõige olulisem märksõna on minu jaoks praegu kombineerimine,” tunnistab ta.

Liisile avaldab ta enda sõnul suurt mõju kõik see, millega inimene end ümbritseb ja tema jaoks on oluline, et ümber oleksid võimalikult autentsed esemed ja keskkond. „Stiilil ja välimusel on minu elus üsnagi oluline koht. Stiil on ju mingil määral meie endi kokku pandud peegeldus sellest, kes me oleme,” analüüsib Liis ta.

Moevallas inspireerivad Liisi kõige enam inimesed ja ta jälgib ka üpris palju moeteadlike blogijate kirjutisi. „Ma loen üpris palju blogisid, mitmed neist Rootsist , mis väga hästi käsitlevad ja esitlevad värskeid moetuuli ja -trende,” räägib ta. Lisaks kogub Liis moeideid välisajakirjadest, kus tuuakse samuti kogu maailmamood kiirelt ja lihtsalt kätte.

Liis Lemsalu esineb Viru Keskuse aatriumis laupäeval, 3. oktoobril kell 13.00.

FIBIT toimub Viru Keskuse aatriumis 2.‒3. oktoobrini, vestlustoad ja kontserdid on kõigile nautimiseks tasuta. FIBITi ajakava leiad Viru Keskuse kodulehelt.