Megastaar postitas sel suvel oma ametlikule Instagrami kontole foto, millel aluspükste väel Bilan näeb šokeerivalt kondine välja. Pildi alla kogunes loendamatul arvul fännide kommentaare, kes kõik asusid muusiku tervise pärast suurt muret tundma.

“Ma ei taha kaalus juurde võtta, sest nii on palju lihtsam ringi liikuda ja artist peab nälgima. Jagage minuga häid nippe, kuidas end vormis hoida ja inspireerige mind maailma vallutama,” kommenteeris Bilan möödunud kuul oma kaalulangust. Selline jutt aga fänne maha ei rahustanud ning popstaar pidi hiljem oma sõnu selgitama: “Otsustasin oma keha tuunida ja alustada uut dieeti, kuulata oma keha. Söön toortoitu ja tegelen spordiga,” rääkis Dima. Mõned leppisid sellise selgitusega, ent mitte kõik, sest staari ei tunne tänapäeval enam äragi.

Nüüd on Dima Bilan tulnud lagedale hoopis teistsuguse jutuga — Venemaa eurolaulik tunnistas hiljutises intervjuus, et jaanuari alguses diagnoositi tal gastriit ehk mao limaskesta põletik, vahendab Delfi.lv. Dima sõnul on tema tervis nüüdseks juba paremas korras, kuid haigusega võitlemine on olnud äärmiselt vaevarikas ja aeganõudev. Bilan peab järgima ranget dieeti: süüa võib küll iga kahe või kolme tunni tagant, kuid portsjonid peavad olema väikesed ja tervislikud.

Vaata pilte ja võrdle, milline on Dima Bilan praegu ja milline varem!

Dima Bilan
Foto: AFP