Brenda sõnul üritas mees teda eelnevalt vägistada. "Ta lasi mehe oma korterisse, sest tegemist on kohaliku rokkstaariga ja naise venna sõbraga," sõnas naise advokaat Carlos Nayi. "Kui mees korterisse pääses, üritas ta teda vägistada ning Brenda tegutses enesekaitseks."

Ohver, 40-aastane Sergio on endiselt haiglas, tema tervislik seisund on väga tõsine ning arstide hinnangul ei saa mees ilmselt kunagi isarõõme nautida. Mehe advokaat eitab aga seksuaalse rünnaku süüdistusi. Mees väidab, et oli naisega juba mitu kuud kurameerinud ning rünnaku ajal oli neil hoopis seksmäng pooleli. "Neil oli hoopis seksmäng käsil, mees ei maganud, vaid oli kinniseotud silmadega voodis," sõnas mehe esindaja Eduardo Perez.

Brenda viidi samuti haiglasse, et tema vaimset seisundit hinnata ja kontrollida, kas tema füüsilised vigastused vastavad vägistamiskatse omadele. Küll aga on teada, et kui politsei saabus, siis ei olnud mees kinniseotud, talle tõttasid appi ka naabrid. Mis kummalisest paarikesest edasi saab, selgitab kohus.